Pan de Ousá

Empanada mediana
28 Xaneiro 2021
Pan de Ousá
28 Xaneiro 2021
Categoria: Pan e doces
Etiqueta:

3,50

Custo: 5,00

Bolo tradicional feito con fariña do país.

O auténtico sabor do pan da casa que facían as avoas.

Peza de 1 kg.

Máis información

Panadería Concha, a orixe do afamado pan de Ousá

blank

No lugar de Mazcarelle, na parroquia de Ousá, en Friol, faise un dos pans máis auténticos e de máis sona de Galicia. Concha Pérez foi a iniciadora dunha saga de panadeiros que continúa agora a súa neta Tania, un relevo que garante o mantemento da tradición. Nun pequeno forno pegado á casa familiar o pan de sempre mira ao futuro pero sen perder a súa esencia.

Coñece máis
blank

Elaborado de xeito artesán mediante unha fermentación longa e cocido en forno de leña.


INGREDIENTES:
Fariña galega de trigo do país, fariña de forza, formento, auga e sal


CONSERVACIÓN:
Mantense en perfecto estado durante 4 días.

Reseñas

Aínda non hai valoracións.

Sé o primero en valorar “Pan de Ousá”

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *