Pan de uvas pasas e noces

Pan de trigo e centeo
28 Xaneiro 2021
Bolos preñados
28 Xaneiro 2021
Categoria: Pan e doces
Etiqueta:

4,00

Custo: 5,00

O pan de sempre con novos ingredientes.

Ideal para o almorzo ou para acompañar un entrante, como por exemplo un queixo, un embutido ou un paté.

Peza de 500 gr.

Máis información

Panadería Concha, a orixe do afamado pan de Ousá

blank

No lugar de Mazcarelle, na parroquia de Ousá, en Friol, faise un dos pans máis auténticos e de máis sona de Galicia. Concha Pérez foi a iniciadora dunha saga de panadeiros que continúa agora a súa neta Tania, un relevo que garante o mantemento da tradición. Nun pequeno forno pegado á casa familiar o pan de sempre mira ao futuro pero sen perder a súa esencia.

Coñece máis
blank

O sabor doce das pasas e o aporte das noces como froito seco no medio do molo do pan tradicional galego.

Elaborado de xeito artesán mediante unha fermentación longa e cocido en forno de leña.


INGREDIENTES:
Fariña de trigo do país, fariña de forza, formento, auga, sal, noces e uvas pasas.


CONSERVACIÓN:
Mantense en perfecto estado durante 4 días.

Reseñas

Aínda non hai valoracións.

Sé o primero en valorar “Pan de uvas pasas e noces”

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *