46,50€
Sen custos de envíoLote de queixos de Friol e elaborados de carne de tenreira galega, polo e porco ecolóxicos.
Inclúe:
– 1 queixo fresco de Lácteos Conchy (550 gr)
– 1 queixo cremoso de Lácteos Conchy (800 gr)
– 2 hamburguesas de polo con espinacas de Traloagro (300 gr)
– 2 hamburguesas de tenreira e remolacha de Traloagro (300 gr)
– 1 paquete de zorza de porco ecolóxico de Traloagro (800 gr)
Queixo fresco elaborado a partir de leite cru recén muxido, sen ser sometido a ningún tratamento térmico, polo que mantén todo o sabor e propiedades nutricionais do leite.
Queixo cremoso e de pasta graxa madurado en cámara durante 15 días elaborado a partir de leite cru de vaca seguindo a receita tradicional da zona de Friol.
CARACTERÍSTICAS:
As nosas vacas saen a pacer nas pradeiras que temos arredor da gandería familiar, no lugar de Vila Grande, na parroquia de Madelos, no concello de Friol.
O leite, o que usamos para facer os nosos queixos, mantén os beneficios desa alimentación a base de pasto e herba fresca.
Unha vez muxido, non se somete a ningún tratamento térmico que lle faga perder sabor e propiedades nutricionais.
Deste xeito, os nosos queixos manteñen todo o sabor e os beneficios do leite.
Pack de 2 hamburguesas de carne de polo campeiro ecolóxico e espinacas ecolóxicas, sen aditivos nin conservantes.
Pack de 2 hamburguesas de carne de tenreira galega ecolóxica amparada pola IXP Ternera Gallega, remolacha procedente de cultivo ecolóxico, sal rosa do Himalaia ecolóxico e allo ecolóxico.
Zorza de porco ecolóxico criado ao aire libre, pementón doce, sal rosa do Himalaia e perixel procedentes de agricultura ecolóxica.
CARACTERÍSTICAS:
Carne de tenreira ecolóxica certificada polo Consello Regulador de Agricultura Ecolóxica de Galicia e amparada pola IXP Ternera Gallega. Animais criados en liberdade, sen antibióticos, sen transxénicos, alongando os ciclos de vida e benestar animal, con control absoluto do ciclo de produción e con garantía de trazabilidade do produto.
Carne de polo campeiro ecolóxico certificado. Animais criados en liberdade, con benestar animal alongando o ciclo produtivo. Os nosos polos teñen un ciclo de crianza duns 120 días de vida, chegando nalgunhas épocas do ano aos 150 días, cando a cría industrial del polo se fai cun máximo de 45 días, o que lle aporta unha textura especial á carne. Control absoluto do ciclo de produción, criados sen antibióticos nin transxénicos, e con garantía da trazabilidade do produto.
Carne de porco ecolóxico certificado polo Consello Regulador de Agricultura Ecolóxica de Galicia. Animais criados ao aire libre en réxime de pastoreo, o que fai que a súa carne sexa máis branda e tamén máis saborosa. Destaca pola súa maior xugosidade e presenta mellor masticabilidade pola maior infiltración de graxa e presenta valores superiores de ácidos graxos cun perfil saudable como o oleico, linoleico y palmitoleico.
Conservar en refrixeración entre 0° e 2°C
Reseñas
Aínda non hai valoracións.